Hidegtál rendelés

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • Klasszikus hidegtál

  1. Klasszikus Hidegtál

   

  Klasszikus hidegtálunk személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset tartalmaz. A klasszikus hidegtál mellé tetszése szerint választhat a 2 fajta salátánk közül (a hidegtál ára nem változik).


 • Családi hidegtál

  2. Családi Hidegtál

  Legolcsóbb: 14940 Ft

   

  Családi hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset amely mellé tetszése szerint választhat plusz még 1 feltétet és 2 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).


 • premiumtal_web_mentes

  3. Laktóz és Gluténmentes Prémium hidegtál

  Legolcsóbb: 22140 Ft

   

  Laktóz és gluténmentes alapanyagokkal. Prémium hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset és 2 darab körözöttes sajttekercs amely mellé választhat még 2 feltétet és 3 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).


 • Glutén és laktózmentes hidegtál

  4. Laktóz és gluténmentes Gourmand Hidegtál

  Legolcsóbb: 27480 Ft

   

  Laktóz és gluténmentes alapanyagokkal. Gourmand hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset, 2 darab körözöttes sajttölcsért, és 2 darab libamájhabos töltött tojást amely mellé választhat még 3 feltétet és 4 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).