Rólunk

Rólunk

Néhány évvel ezelőtt megvalósult egy nagy álmunk mikor is egy családi vállalkozás keretein belül megnyitottuk első éttermünket a Marcsa Néni Családi Vendéglőjét Budapest 17. kerületében.

 

Vendéglőnkben elsősorban a Magyar (népi) konyha ételeit, valamint a barátaink, illetve a családunk házias kedvenceit kóstolhatták meg a hozzánk betérő kedves vendégek (Marcsa Néniről, illetve a vendéglőnkről itt olvashat bővebben >>).

 

Az elmúlt évek során számos családi és céges rendezvény helyszíne voltunk. Illetve számos esetben készítettük el házias íz világú ételeinket kiszállításra, elvitelre is.
Többek között hidegtálakat, salátákat, szendvicseket
Ez utóbbi finomságok esetében mára már annyi megrendelést kapunk (…és köszönet érte mindenkinek), hogy a kedves megrendelőink gördülékenyebb kiszolgálása érdekében 2015 novemberében elindítottuk hidegtál, szendvics, saláta és parti étel webáruházunkat a hidegtalvarazs.hu –t.

 

A webáruházban megvásárolható ízletes falatokat pedig a személyes átvétel lehetősége mellett immár Budapest egész területén illetve Pest megye nagy részében házhoz is szállítjuk.
Hidegtáljainkat, hidegkonyhai készítményeinket a Marcsás hagyományoknak megfelelően a házias ízvilág jellemzi. A különböző tálak, saláták és szendvicsek elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Kézműves, manufakturális módszerekkel dolgozunk.

 

A webáruház bázisa a Picante Éttrem, Marcsa Néni Rendezvényház és annak konyhája, ezáltal is garantálva a már jól megszokott Marcsás minőséget és mennyiséget (aki járt már nálunk, rendelt tőlünk biztosan tudja mire gondolunk…).

 

A választás szabadsága…
A hidegtálvarázs.hu a legtöbb hasonló szolgáltatóval ellentétben számos hidegtálja esetében lehetőséget kínál arra, hogy az azokon lévő alapkészítményeken túl a megrendelők saját maguk válogathassák össze mit szeretnének az adott hidegtálra pluszban rátenni. Hidegtálfajtáktól függően számos tojás és hideg húskészítmény, illetve saláták közül lehet tetszés szerint választani!
Varázsoljon hidegtálat magának Ön is!
…tényleg csak néhány perc.

 

Szeretettel várjuk első, második, harmadik, sokadik megrendelését…

A www.hidegtalvarazs.hu üzemeltetője a Marcsa Néni Családja (Kft).

 

Megtekintések száma 4,919 (1 ma)
Karácsonyi nyitva tartás

Fontos információk az év végi nyitva tartásunkkal kapcsolatosan:

Karácsony előtti utolsó szállítási nap December 23.
December 24-én is készítünk hidegtálakat de csak személyes átvétellel. Ezen a napon nincs tehát kiszállítás az elkészült hidegtálakat 12 óráig lehet átvenni a Kerepesi konyhánknál (Marcsa Néni Rendezvényház, Kerepes, Szabadság út 286.)
A karácsony utáni első szállítási nap December 29. vasárnap.

Szilveszter előtti utolsó szállítási nap December 30.
December 31-én is készítünk hidegtálakat de csak személyes átvétellel. Ezen a napon nincs tehát kiszállítás az elkészült hidegtálakat 12 óráig lehet átvenni a Kerepesi konyhánknál (Marcsa Néni Rendezvényház, Kerepes, Szabadság út 286.)
A szilveszter utáni első szállítási nap Január 8. szerda.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Hidegtalvarazs.hu csapata!

BEZÁR