A megrendelés folyamata

1. A termékek kiválasztása:

 

rendelésmenete

 

Kérjük, hogy először a baloldali menüből válaszon termék kategóriát azon belül (ha van ilyen) alkategóriát és azon belül válassza ki a megrendelni kívánt finomságok.

 

Hidegtálak:

 

Klasszikus tálunk kivételével a „hazai hidegtál piacon” gyakorlatilag egyedülálló módon a legtöbb hidegtálunk esetében a tálak összeállítása részben vagy teljes egészben a vásárlóra van bízva, szabadságot adva ezáltal a választásban:

rendelésmenete2

 

Tehát ahol kérjük ott az alap összetevőkön (ha van ilyen) kívül válasszon plusz hidegkonyhai készítményt és/vagy salátát is.

Varázs táljaink összeállítása pedig minden összetevőjében teljes egészében a kedves vásárlóra van bízva.

Kérjük azt is adja meg, hogy a kiválasztott tálból hány személyeset szeretne, illetve azt is, hogy abból hány darabot szeretne vásárolni. Majd kattintson a kosárba rakom gombra:

 

rendelesmenete3

 

Ezt követően a baloldali menüből további termékeket rendelhet, vagy a tovább léphet a pénztárhoz.

Saláták, szendvicsek és egyéb termékeink esetében hasonló a rendelés menete, annyi különbséggel, hogy itt a legtöbb esetben a kiválasztott termék mennyiségét kell csak megadni.

 

2. A kosár tartalma:

A kosár áttekintést ad az eddigi rendelésekről, illetve itt módosítható a megrendelt termék mennyisége, szükség esetén pedig itt lehet törölni az esetleges téves tételeket is.

 

rendelesmenete4

 

A Tovább a pénztárhoz gombra kattintva lehet a rendelést befejezni/véglegesíteni.

 

3. Pénztár:

 

rendelesmenete5

 

Itt tudja megadni a számlázi és szállítási adatokat, a szállítás időpontját, stb. Illetve itt tud majd fizetési módot is választani.

Jelenleg bankkártyával tud fizetni, illetve kiszállításkor a megrendelt finomságok átvételekor.

Bankkártyás fizetés választva esetén a vásárló átirányítódik a Barion biztonságos fizetési rendszerébe. Itt a jobb oldali „Fizess bankkártyával ha még nincs Barion tálcád” lehetőséget kell választani.

Sikeres vásárlás esetén rövid időn belül e-mailben értesítést küldünk.

 

Jelenlegi akciónk keretén belül Bankkártyás fizetés esetén 5 % kedvezmény adunk a vásárlás végösszegéből.

 

Válassza Ön is a Bankkártyás fizetési módot!

 

Tovább az áruházba >>

Megtekintések száma 2,018 (1 ma)